İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

2 Ağustos 2015 Pazar

Naturalive'den Yüzey Temizleyici ve Yağ Çözücü İki Güzel Ürün

Naturalive Borakslı Genel Yüzey Temizleyici
 Naturalive Limonlu Yağ Çözücü
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla...
Naturalive'in iki yeni ve güzel ürününü bu yazımda sizlere tanıtmak istiyorum. Doğal temizlik ürünleri üreten firmalar çoğaldı ancak ben en çok Naturalive ürünlerine güveniyorum ve güvenimde beni yanıltmıyorlar. Hem kullanım kolaylığı, hem sonuç yeterince tatmin edici. Naturalive Borakslı Genel Yüzey Temizleyici tüm yıkanabilir ve silinebilir yüzeylerin temizliğine uygun. Fayanslar, duvarlar, mermer, karo ve yer döşemeleri ile birlikte ayna, pencere camı ve cam eşyalarda, halı ve koltuklarda güvenle kullanabilirsiniz. İave ettiğiniz suda köpürmesi ise temizliğe ayrı bir keyif katıyor. Temizleme suyuna Naturalive Borakslı Genel Yüzey Temizleyici'den yeterli miktarda ilave edip temizliğinizi yapın durulama gerektirmiyor, mis gibi kokusu ile de sizi rahatlatıyor.
Temizlediğiniz alanlara ferahlık veriyor. Temizlediğiniz yerlerde iz leke bırakmıyor doğal ve sağlıklı temizliğin huzurunu yaşıyorsunuz.

Naturalive Limonlu Yağ Çözücü ise püskürtme özelliği ile temizlediğiniz alanın en ince ayrıntılarına kadar nüfuz ediyor. Püskürttükten bir kaç dakika sonra nemli bir bezle silip durulayabilirsiniz. Ancak kalıplaşmış yağlarda çizmeyen aliminyum telle ovmanız daha iyi sonuç verecektir. 
Özellikle aspiratör üstü ve yan taraflarda kalan mutfak dolaplarınızı Naturalive Limonlu Yağ Çözücü ile kolayca temizleyebilirsiniz.
 Yine diğer ürünlerinde olduğu gibi Naturalive'in bu iki güzel ürünü de helal sertifikalı ürünler. Bu ürünlerle ilgili daha geniş bilgi ve sipariş için Naturalive'in sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu kaliteli ve güzel ürünleri bizlerle buluşturduğu için Naturalive'e çok teşekkür ediyorum.
 ***
NOT:Gelen yorumlarınızı unuttum sanmayın, bize dair gelişmeleri ve yorumlarınızı sonraki tarif yazıma erteledim :) Hepiniz Allah'a (azze ve celle) emanetsiniz...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur