İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

12 Ekim 2014 Pazar

Naturalive'den Yeşil Göz Kalemi

Naturalive'den Yeşil Göz Kalemi
Allah'ın adıyla...
Biz kadınlar az çok mutlaka kozmetik malzemeleri ile alakalıyızdır. Hiç makyaj yapmasanız bile bir göz kalemi kullanır, yüzümüz veya elimiz için krem veya benzeri bakım yağları kullanırız. Kozmetik dünya çapında büyük bir sektör ve çok paralar harcanıyor. Çoğu zamanda vücutta ciltte bozulmalara sebep oluyorlar.

Müslüman bir kadın ancak evinde ve en başta eşi olmak üzere kendisine helal olanların yanında süsünü gösterebilir. Bir de müslüman kadın kullandığı her üründe olduğu gibi kozmetik konusunda da hassas davranır. Kullandığımız ürünün en başta helal malzemelerle yapılmış olması ve devamında sağlığımıza zararı olmayan doğal malzemeler içermesi gereklidir. Kullandığımız ürün helalliğinin ve zararsızlığının yanında bir de sağlığımıza dost ise daha ne isteriz?

İşte sizlere bahsetmek istediğim, çok beğendiğim bir kozmetik ürünü. Naturalive'den yeşil göz kalemi. Daha önce aynı kalemin siyah rengini sizlere tanıtmıştım. Her ikisi de aynı özelliklerde sadece farkları renkleri. Naturalive'in göz kalemleri siyah ve yeşil olmak üzere iki farklı renkte kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Naturalive'in göz kalemleri E vitamini, B5 vitamini ve Badem yağı ihtiva ediyor. İçindeki bu vitaminlerle kirpikler için olumlu katkılar sağlıyor.  
Yeşil göz kalemi de siyah renginde olduğu gibi rahatça sürülüyor. Renk tonunu çok beğendim, her göze de yakışacağını düşünüyorum. Helalliği, sağlıklı oluşu ile gönül rahatlığı ile ve uzun zaman kullanabileceğiniz bu güzel ürünü temin etmek isterseniz NATURALİVE'in sitesini ziyaret edebilirsiniz. 
Siyah göz kaleminine de BURADAKİ yazımdan tekrar bakabilirsiniz.

NOT: Göz kaleminizi kolay açma yöntemini BURADAKİ yazımda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur